Wie zij zijn

magazijn_perfectfoil_600px2Perfect Foil B.V. opgericht in 1975, is een internationale professionele onderneming met een variëteit aan ringband mechanieken, ordner mechanieken en een collectie PVC en PP folie op rol en in plaatvorm.

Door de gevarieerde toepassing- en verwerkingsmogelijkheden van deze halffabricaten, is zij een belangrijke leverancier op verschillende markten, waaronder de grafische-, medische- en maritieme markt.

Door de ruime ervaring in PVC en PP folie weet het team van Perfect Foil B.V. voor U altijd een passende oplossing te vinden voor de eventuele uitdagingen in kunststof waar U voor komt te staan. En denken wij graag met u mee.

Met een indrukwekkende voorraad kunnen we onze grote klantengroep altijd snel en accuraat beleveren. Voor 15.00 uur besteld , betekent doorgaans dezelfde dag nog verstuurd!

Perfect Foil B.V. is sedert meer dan 40 jaar Uw betrouwbare partner!!

 

Missie

Wij voldoen graag aan uw behoefte! Of deze behoefte nu klein of groot is, samen met World Wide Stationery (WWS) staan wij garant voor de fabricage van een variëteit aan ringband-mechanieken, ordner mechanieken en bijbehorende accessoires. Alles natuurlijk geproduceerd volgens de meeste recente ISO-normen (ISO 9001; 2000 ISO 14001; 2004 en LGA). Onze PVC en PP folies voldoen tevens aan de huidige REACH regulatie. Samen met u werken wij graag aan al bestaande maar ook nieuwe producten, zodat u uw klant ook op de juiste manier kunt bedienen.

 

Toekomst

Perfectfoil is al sedert meer dan 40 jaar uw betrouwbare partner en zal dit de aankomende decennia ook blijven. Door samenwerking met World Wide Stationery (WWS) kunt u verzekerd zijn van de benodigde expertise… nu en in de toekomst. Wij willen voorlopen op de huidige ontwikkelingen en zullen daarom actief contact zoeken met onze klanten. Want het inspelen op de behoefte vanuit de markt is onze missie. Perfect Foil B.V. wil zich de aankomende jaren blijven ontwikkelen tot uw belangrijkste partner op het gebied van ringband-mechanieken, ordner-mechanieken, bijpassende accessoires en ons uitgebreide PVC en PP-folie assortiment.

Een transparante werkwijze, het nakomen van afspraken, voldoen aan uw behoefte als klant zullen ervoor zorgen dat Perfect Foil B.V. niet meer weg te denken valt uit het huidige spelersveld.

Perfect Foil B.V. streeft ernaar uw “Preferred Supplier” te worden en tegemoet te komen  aan de dynamische en veranderende markt. Perfect Foil B.V. gaat voor perfectie!! Doet u mee?

Team

Gert-Jan van Seeters

Owner & CEO

gert-jan@perfectfoil.nl
+31 416 650 050
Languages: Dutch, English, German

Get in touch

Nicole Somers

Customer service & marketing

nicole@perfectfoil.nl
+31 416 650 050
Languages: Dutch, English, German and French

Get in touch

Koen Bastiaansen

Manager customer service & logistics

koen@perfectfoil.nl
+31 416 650 050
Languages: Dutch, English, German and French

Get in touch