Perfect Foil steunt Stichting Gambian Projects

Ieder kind heeft recht op onderwijs! Om die reden heeft Perfect Foil BV zich als sponsor verbonden aan Stichting Gambian Projects. Stichting Gambian Projects richt zich op het bevorderen van de leefomstandigheden en educatiemogelijkheden van kinderen in Gambia door o.a. het bouwen van schoolgebouwen en het ondersteunen van bestaande scholen. De stichting tracht deze doelen te bereiken door het inzamelen van hulpgoederen en financiële middelen, het leggen en onderhouden van contacten met lokale projecten en/of lokale partners in Gambia.
Zo loopt er op dit moment het Project van de Lisa Kent Memory Nursery School van de Gambiaanse Aljuma Camara. Deze school werd door de overheid gesloten, omdat deze niet meer aan de eisen voldeed. Aljuma Camara besloot een nieuwe school te gaan bouwen en Stichting Gambian Projects helpt hem nu om deze school af te bouwen. De foto rechts laat de laatste vorderingen (oktober 2014) hiervan zien. De Lisa Kent Memory Nursery School is in september weer van start gegaan en 108 kinderen volgen er nu onderwijs.

Kijk voor meer informatie, mogelijkheden tot sponsoring en lopende projecten ook eens op de website van Stichting Gambian Projects www.gambianprojects.nl

Published
14 november, 2014

Category
Nieuws

Highlighted products